Wednesday, November 5, 2008

Hétköznapok

A sok újdonság után itt is elkezdödtek a hétköznapok, hétköznap suli, megkell mondjam azért nem szakadok meg bele mert összesen 8 órára kell bemennem egy héten (5 tantárgyam van: Allgemeine Betriebs Wirtschaft Lehre, Unternehmensgründung, Innovationsmanagement, Personalwirtschaft, Grundzüge der Wirtschaftspolitik (annak aki tud németül) ).
De az órarend az elég bénán lett összerakva mert van olyan nap amikor korán reggel is van óránk meg késö délután is, közte meg maradhatunk a suliba, mert ide-oda utazgatni sincs sok értelme. De nem túl könnyü sem mivel amit az órán elmondanak annak csak a felét értem meg kb. a másik felét meg otthon kiszótárazom meg ilyesmi.
Két sportot is választottam az úszást meg a röplabdázást, de megkelmondja a röplabda nem az erösségem, ígyhát az sajna nem megy olyan jól, de az uszást nagyon élvezem, mert a saját tempónkban lehet a hosszokat róni. Csak az a baj hogy mindkét edzés jó késö esti idöpontban van.
Hétvégén meg szabadok vagyunk és néha kerülget az unalom! De azér próbáljuk hasznosan eltölteni az idönket és utazgatni, meg miegymás mondjuk még tanulni is.
Az itteni tanulmányaim melett az otthoni nyelvvizsgára próbálok készülgetni, és persze az otthoni beadandókkal is próbálok meggyürközni!
A kolit meg mostmár igazán megszoktam, egész otthonosan belaktam a szobámat, így móstmár nem olyan idegen a számomra!

No comments: