Friday, September 26, 2008

Utolsó nap a tanfolyamon és Grillparti (2008.09.26)

Ma volt az utolsó tanítási nap a tanfolyamon. Majdnem az egész órán grafikonokat elemeztünk párosával, nekünk a Jeniferrel a szegények számának alakulása jutott. És mindenkinek föl kellett olvasnia az elemzését. A mienk egész jól sikerült, de amikor a kínaiak mondták az övékét azt kicsit nehezebben lehetett megérteni, ugyanis egyeseknek elég furcsa az akcentusuk.

Este meg grillpartit rendeztek, na az jó buli volt, pár sört megittam meg valami zselés italt (Vodka meg gyümölcslé volt benne) amit az Amerikai lány Jenifer kotyvasztott. Az egyetlen gáz az volt hogy mi nem hoztunk semmilyen kaját, mer nem szóltak, hogy hozni kellet volna és égett is miatta a pofánk rendesen. Még az észtek is hoztak palacsintát, a kínaiak meg valami tésztába csavarható kacshúst és valami érdekes szószt hozzá, és persze volt grillezett kolbász is (hamár grillparti néven futott a buli). De aztán jót iddogáltunk meg elmarháskodtunk a többiekkel. A kínaiakkal is jól összehaverkodtunk!

Ja és utána elnéztünk egy diszkóba is. Na az érdekes hely volt! 11 után belépőt kell fizetni, de mi még hál ég pont előtte odaértünk. Elég kicsi hely volt és a zene se volt a legjobb de azért elvoltam. Nincs nagy külömbség az itteni és az otthoni bulizós fiatalok között, legfeljebb a németek kicsit furcsábban tudnak öltözködni! A Patri jól eltáncolt Szandrával együtt, Zoli pedig úgy táncolt mint egy géppuska lábú táncos, és az egyik kínai Jaky meg tök aranyosan ugrált. A többi kinai meg ott pihent a parkett szélénél, némelyikük be is aludt a buli vége felé, úgyhogy 2 felé haza is keveredtünk.

No comments: